Resan till Zanzibar 19- 29 november 2016 är nu fullbokad

Röster om våra tidigare resor: 
”Hela resan har varit gudomlig, så komplett och hel, i allt. Samtalen, mötena, skratten, meditationerna, målandet, lekarna, dansen, sångerna, vackra dikter och berättelser. Hemliga överraskningar hela tiden. Så perfekt att inte fått ett schema i förväg. Det blev ju julafton varje dag.”
 
”Så många frön som såddes på Zanzibar, inre processer som tagit fart på nytt, gammalt som steg till ytan, nytt som blommar. Tack! Från djupet av mitt hjärta!”
 
”Åk om du har möjlighet! Det är magiskt på alla sätt!”
 
”Att resa till Zanzibar med Lisa och Kajsa var underbart! Vartefter dagarna gick spred sig ett lugn och en harmoni i mitt väsen. Baraza är det finaste hotell jag bott på, maten och personalen var fantastisk! Kan med stor värme rekommendera denna resa!”
 
”Jag kom hem. Mer lugn. Mer tydlig. Mer hel. Att omge sig med kloka, roliga och härliga kvinnor är det bästa du kan göra när du behöver helas. Hotell Baraza var en absolut dröm. Faktum är att hela resan var en dröm!”
 
”En resa som blir svår att toppa!”
 
”En sagolik resa … Med mig hem fick jag en nytändning i min kreativitet, inspirerande nya bekantskaper och ett stort lugn i kropp och själ.”Här finns mer fakta om resan! 

Tid:

19- 29 november 2016
 
Plats:

Baraza Resort & Spa på Zanzibars östkust. Ett femstjärnigt och mycket exklusivt all inclusive-boende precis vid stranden av Indiska oceanen. Hotellet är utnämnt till ett av VÄRLDENS 25 BÄSTA hotell enligt Tripadvisor!
 
Boende:

Vi bor två och två i rymliga, vackra villor med varsitt stort sovrum och eget badrum. Varje villa på 180 m2, luftkonditionerad, har gemensam lounge, insynsskyddad veranda samt egen privat liten pool.
 

Flyg:
Vi flyger från Arlanda med Qatar Airways, byte i Doha.
Avresa från Arlanda 19 november kl 21.30, ankomst Zanzibar 20 november kl 14.40
Avresa från Zanzibar 28 november kl 17.20, ankomst Arlanda 29 november kl 05.45

 

Reseledare och arrangör:
Kajsa Ingemarsson och Lisa Rislöw, se weblänkar nedan för mer info.
Resan är utformad i samarbete med Sujit Shah på The Zanzibar Collection.

 
Aktiviteter:

Retreaten är en gruppresa där fokus ligger på de aktiviteter reseledarna håller i. Det finns inget fastlagt schema i förväg, det skapas av Lisa och Kajsa vartefter beroende på gruppens sammansättning och behov.
 

Gruppen:
Det här är en exklusiv retreat och antalet deltagare är starkt begränsat. Gemenskapen är en betydelsefull del av resan, och som deltagare är du med i de aktiviteter som Lisa och Kajsa håller i. Det är en fördel om du har läst böckerna i Kajsas trilogi om Hjärtats väg samt har någon tidigare erfarenhet av att arbeta med din personliga utveckling, men det är inget krav. Nyfikenhet, flexibilitet och en öppen attityd ser vi däremot gärna hos våra deltagare!
 
Ingår:

Flygresor enligt ovan, transfer på Zanzibar, åtta nätter på femstjärnigt hotell, två utflykter samt gemensamma gruppaktiviteter ledda av Lisa och Kajsa.
 
Frukost, lunch, afternoon-tea och middag samt all dryck ingår i priset. Allt är av mycket hög kvalitet.
 
Övrigt:

Baraza har ett ljuvligt spa där du som deltar i resan kan boka behandlingar med 10% rabatt. Det går bra att promenera eller låna en cykel och ta en tur längs den långa stranden. Mot några dollar i dricks kan du under ebb gå ut till revet tillsammans med en lokal fiskare som visar dig det marina djurlivet. En häftig upplevelse! Enklare souvenirer finns att köpa i små "butiker" utmed stranden (endast dollar). På hotellet finns en fin presentshop, den tar även kortbetalning.
 

Pris:

36.800 kr
Tack vare fantastiskt samarbete med vår researrangör kan vi erbjuda, flyg (Qatar Airways), femstjärnigt boende med all-inclusive, 8 dagars retreatverksamhet med två kursledare, alla utflykter etc, till ett mycket kraftigt rabatterat pris. Jämför gärna med priser på nätet!

 
Tillkommer:

Visum, kostnad 500 kr, beställs på Tanzanias ambassad eller via post, se ambassadens hemsida. Turistskatt på 8 USD betalas till hotellet vid utcheckning. Dricks till personalen. Man betalar ingen dricks under vistelsen på hotellet, men vi samlar ihop från gruppen när vi åker. Hur mycket bestämmer du själv, men räkna med några hundralappar.
 
Att tänka på:

Att beställa visum i tid. OBS! Glöm inte att passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemkomst.
 
Bonus:

Ju tidigare du anmäler dig, desto större är chansen till ett extra lyxigt sovrum med grand lit, egen veranda, klädkammare och magnifikt badrum. Hur många som är garanterade ett sådant rum beror på antalet deltagare.
 
Anmälan:

För att kunna planera resan på bästa sätt behöver vi din intresseanmälan snarast.
Anmälan blir giltig, från den dag du betalar anmälnings-avgiften. Observera att antalet deltagare är begränsat och att det är först till kvarn som gäller.

Anmälan görs till Lisa Rislöw, lisa@rislow.se tel: 0709 720 242.

 
Anmälningsavgift:

10 500 kr betalas vid anmälan och är inte återbetalningsbar vid eventuell avbokning. Resterande kostnad betalas senast 14 dagar innan avresa. Anmälan blir giltig från den dag du betalar anmälningsavgiften
 
Avbeställningsvillkor:

Vid avbokning tidigare än 30 dagar innan avresa debiteras 30% av hela resans kostnad. Vid avbokning senare än 30 dagar innan avresa debiteras fullt pris
 

Försäkringar och vaccination:
Varje deltagare är själv ansvarig för att teckna eventuell reseförsäkring. Reseförsäkring och avbeställningsskydd kan du teckna genom din bank eller försäkringsbolag.  Vi rekommenderar er att kontakta närmsta vaccinationscentral i god tid inför resan för att få information om vilka vaccinationer som gäller för tillfället. För den här resan finns just nu inga speciella krav på vaccinationer.
 
Speciella önskemål:

Om du har speciella önskemål eller medicinska problem är det bra om du tar kontakt med oss innan.
 

Frågor:
Har du frågor om resan är du hjärtligt välkommen att kontakta oss via mail eller via facebook. Mina uppgifter finns under kontakt.
 
Länkar:

Lisa Rislöw
http://www.withlovelisa.se
 
Kajsa Ingemarsson
http://kajsaingemarsson.nu
 
Vårt hotell Baraza på Zanzibar
http://baraza-zanzibar.com
 
Vår Resebyrå. Afrikan Safari Company
http://africansafari.se
 
Tanzanias Ambassad för visum
http://www.tanemb.se
 
Vaccinationslänk

http://www.sveavaccin.se
 

Det är  fantastiskt att få uppleva Massajerna på "vår" strand. En vacker kontakt som är skapad sedan mars 2014. De hör i vanliga fall till savannområdet Serengeti i gränstrakterna mellan Kenya och norra Tanzania. 

RESA TILL ZANZIBAR
19-29 NOVEMBER 2016.

"Hjärtats lust och längtan"

FULLBOKAD
 

En retreat med Kajsa Ingemarsson och Lisa Rislöw. För tredje året i rad men också för sista gången har du nu möjlighet att delta i vår fantastiska retreat på Zanzibar! 


Det här är resan för dig som vill utvecklas på djupet, och samtidigt finna din skapande kraft i nya rörelser och göra det tillsammans med andra. Vi utforskar hjärtats lust och längtan i samtal, meditationer och lekfulla övningar. Dina behov står i centrum samtidigt som gruppens gemenskap och trygghet är basen för det vi gör. 

Vårt hotell, femstjärniga resorten Baraza, är precis så magiskt vacker och lyxig som du drömmer om. Vi bor i stora villor nära en bländvit sandstrand invid den Indiska oceanen, äter ljuvlig mat, dricker färskpressade fruktdrinkar, solar, badar och låter oss varsamt väckas till liv med färg, skönhet och sinnliga upplevelser. Den som vill får chans att snorkla och en annan dag möter vi vardagslivet i byn Bejewu. I den vackra och vilsamma miljön kommer du också att ha gott om tid för stillhet och reflektion. När du återvänder hem gör du det fylld av kraft, inspiration och nya insikter. Att du fått nya vänner vågar vi också lova.

Blir du nyfiken,
känner du samma längtan som vi gör?

Scrolla ner och läs mer om vår spännande resa under bilderna!