Lisa Rislöw AB

 

I 25 år har jag varit egen företagare och har haft förmånen att få jobba tillsammans med många fantastiska människor i olika företag och med små och stora projekt. 

Min uppgift har varit allt  från idé, inspiration och scenografi till projekt-  

ledning och genomförande. Ibland har det varit som totalleverantör tillsammans med mitt eget nätverk, ibland som en del i ett större sammanhang där jag ofta har haft biten med "det där lilla extra" när det gäller att höja ett evenemang. Där får alla sinnen sitt lystmäte! 

Att se helhet och att få ihop budskap och själ från början till slut, är det jag är bra på! Då kan det vara allt från en bolagsstämma till ett kundevent, seminarium eller en stor mässa. Jag jobbar som projektledare med idé och scenografi, miljö, musik, mat, atmosfär och känsla! Jag jobbar också som Idéspruta  med brainstormmöten när man behöver få in ett nytt tänk kring ett projekt, då kan några timmar med mig hjälpa till att föra in nya lösningar, idéer och tankar.

Min erfarenhet inom branchen och inom många olika yrkesområden genom åren, gör att min kunskap är bred och mina kunder känner trygghet i det. Att styras av lust i mitt arbete och att få använda min kreativitet för att göra verklighet av tanke och idé tillsammans med mina uppdragsgivare är en gåva!