MEDITATION och samtal i stillhet (just nu har jag inga meditationsgrupper)
 

Meditation ser jag som en livsinvestering, en vacker gåva till DIG själv. En handling i närvaro och kärlek utan prestation. Och en möjlighet att få kontakt med din själ och ditt eget ljus. Det stärker kopplingen mellan kropp och själ och skapar med kontinuitet inre stabilitet och balans. Vi ägnar en stor del av kvällen till samtal och djup. Jag har guidade meditationer och leder genom min röst. 
 

Intresseanmälan skickas på mail lisa@rislow.se

Att skapa en balans i ett överhettat system, att finna lugnet i stormens öga, att hitta en ro trots att vardagens stress knackar på, det är något som de flesta av oss behöver hjälpa våra kroppar med att hitta varje dag. Man kan göra det på många olika sätt. Meditation och avslappning är två av flera sätt som har hjälpt mig. Att samtala kring det själsliga och i närvaro i kroppen, att mötas regelbundet och att göra det i ett lugn tillsammans med andra människor, i kärlek och i gemenskap är vackert och har fått mig att växa på många olika sätt som människa.
 

I nästan 7 år till och från gick jag på gruppmeditation en gång i veckan, det var ett sätt för mig att klara av min allt mer stressade vardag. Kontinuiteten, gruppen, samtalen och närvaron jag fick där, gjorde att jag klarade min vardag bättre. Nu i efterhand vet jag att det inte hjälper med enbart meditation en gång i veckan och att dessutom fortsätta med det stressade livet jag hade då.

Med ett avslut i ett fulländat kaos, blev resultatet en helomvändning och en stor förändring i mitt liv på många olika plan. I stillheten, tystnaden och i meditationen mötte jag mig själv och min inre röst.

I stillheten hittade jag också sakta tillbaka till mig själv, till djup visdom och det ljus vi alla föds med, ett utrymme och en plats i mig där stress, rädsla och förvirring förut bodde.

Det som krävdes utav mig var att välja, Mig själv!
 

Nu är meditationen en naturlig del av min dag och lika viktigt som att sköta om sin kropp med mat och sömn. Jag utgår i gruppen ifrån min egen resa och den kunskap livet har gett mig. Vi samlas i mitt stora vardagsrum, framför kakelugnen och i det mjuka som trygg gemenskap, öppna hjärtan och levande ljus skapar. Vi samtalar, mediterar och möts där vi är, här och nu, i stillheten. Ingen gång är den andra lik!


 

Privata samtal  
Bli din egen PT


Ibland kan det kännas skönt att i stillhet och närvaro få samtala om livet på ett djupare sätt än vad man kanske normalt gör med vänner eller arbetskollegor. Att mötas utan att döma eller bedöma, separera, jämföra eller att leta fel. Att lyfta på locket till vår inre rikedom och ta reda på  hur vi kan omvandla och förändra med hjälp av hur våra tankar och känslor "pratar" med oss, och förstå att de är ett fantastiskt vägledningssystem!  

Du kanske har mött en tomhet, en förvirring eller en längtan efter något mer betydelsefullt än det som finns på ytan.

Vem är jag innerst inne?
Är jag sann mot mig själv?
Tar jag ansvar för mig och mitt liv?

Tillsammans kan vi göra en djupdykning in i dig själv, ditt unika jag och din egen inre kraft.

Jag utgår från min egen inre resa och den visdom jag öppnat upp för inom mig, den finns i oss alla.
Jag delar med mig av de verktyg jag själv har använt mig av. Genom våra samtal får det växa fram mer av den DU är och den du längtar efter att vara mer av. Inom oss finns de svar vi letar efter bara vi tar oss tid att lyssna. Jag tänker att vi alla är andliga varelser i en mänsklig kropp och de utmaningar vi möter på olika sätt är en chans till förändring och en möjlighet att växa i medvetenhet. En ständig rörelse och en resa som pågår så länge vi lever. 
 
"HUR JAG TÄNKER OM EN PERSON ELLER SITUATION GÖR ALL SKILLNAD I VÄRLDEN"

Den här frasen tog ett tag för mig att förstå på djupet. Det blev en viktig insikt och en fantastisk hjälp till självhjälp i det jag har mött och fortfarande möter utanför och inom mig. 

Första gången vi träffas möts vi hemma hos mig. Bestämmer du att vi ska träffas fler gånger tar jag gärna promenader tillsammans under våra samtal. Rörelse på utsidan kan vara till hjälp för rörelser på insidan och tvärtom. Du blir din egen inre PT. Ingen annan kan göra det jobbet och ingen annan än Du sitter på din sanning. Jag kan gå med dig en liten bit på vägen, och kanske kan jag ge dig en pusselbit du letat efter. 
 
Välkommen!
 
Mina kontaktuppgifter finns under fliken kontakt här på hemsidan.

 

MEDITATION  

Just nu har jag uppehåll med externa meditationsgrupper. Är Ni ett företag som är intresserade av ledda meditationer eller har frågor kring min typ av meditation ta kontakt på mail eller mobil.