MEDITATION och samtal i stillhet

Meditation ser jag som en livsinvestering, en vacker gåva till DIG själv. En handling i närvaro och kärlek utan prestation. Och en möjlighet att få kontakt med din själ och ditt eget ljus. Det stärker kopplingen mellan kropp och själ och skapar med kontinuitet inre stabilitet och balans. Vi ägnar en stor del av kvällen till samtal och djup. Jag har guidade meditationer och leder genom min röst. 
 

Intresseanmälan skickas på mail lisa@rislow.se

Att skapa en balans i ett överhettat system, att finna lugnet i stormens öga, att hitta en ro trots att vardagens stress knackar på, det är något som de flesta av oss behöver hjälpa våra kroppar med att hitta varje dag. Man kan göra det på många olika sätt. Meditation och avslappning är två av flera sätt som har hjälpt mig. Att samtala kring det själsliga och i närvaro i kroppen, att mötas regelbundet och att göra det i ett lugn tillsammans med andra människor, i kärlek och i gemenskap är vackert och har fått mig att växa på många olika sätt som människa.

I nästan 7 år till och från gick jag på gruppmeditation en gång i veckan, det var ett sätt för mig att klara av min allt mer stressade vardag. Kontinuiteten, gruppen, samtalen och närvaron jag fick där, gjorde att jag klarade min vardag bättre. Nu i efterhand vet jag att det inte hjälper med enbart meditation en gång i veckan och att dessutom fortsätta med det stressade livet jag hade då.

Med ett avslut i ett fulländat kaos, blev resultatet en helomvändning och en stor förändring i mitt liv på många olika plan. I stillheten, tystnaden och i meditationen mötte jag mig själv och min inre röst.

I stillheten hittade jag också sakta tillbaka till mig själv, till djup visdom och det ljus vi alla föds med, ett utrymme och en plats i mig där stress, rädsla och förvirring förut bodde.

Det som krävdes utav mig var att välja, Mig själv!
 

Nu är meditationen en naturlig del av min dag och lika viktigt som att sköta om sin kropp med mat och sömn. Jag utgår i gruppen ifrån min egen resa och den kunskap livet har gett mig. Vi samlas i mitt stora vardagsrum, framför kakelugnen och i det mjuka som trygg gemenskap, öppna hjärtan och levande ljus skapar. Vi samtalar, mediterar och möts där vi är, här och nu, i stillheten. Ingen gång är den andra lik!
 

Jag bor vid Tekniska högskolan/ Roslagstull. Ta kontakt på mail eller FB.
 

Varmt välkomna!

Anmälningsavgift 1500 kr för 10 gånger, sedan betalar du 100 kr/gång på plats. 

 

SAMTAL Privat.  Bli din egen PT!
 

Ibland kan det kännas skönt att i stillhet och närvaro få samtala om livet på ett djupare sätt än vad man normalt gör med vänner eller arbetskollegor. Att mötas utanför att döma eller bedöma, separera, jämföra eller att leta fel. Att lyfta på locket till våra inre rikedomarna och se hur vi kan omvandla och förändra med vår egen inre kraft och vägledningssystem. Vi är andliga varelser i en mänsklig kropp och de utmaniningar vi möter är en chans till förändring och en möjlighet att växa i medvetenhet.
Allt hänger på hur vi tänker och hur vi väljer att agera/reagera. 
 

Detta gör vi i min meditationsgrupp, men jag tar också emot för samtal om du vill träffas enskilt.

Det kan handla om en tomhet och förvirring som känns inuti, en längtan efter något mer betydelsefullt än det som finns på ytan. Vem är jag? Ett djupdyk in i dig själv och din egen inre kraft. Jag utgår från min egen resa och den kraft och visdom jag  öppnat upp för inom mig själv. Jag delar med mig av de verktyg jag själv har använt mig av, och genom samtalen vi har, växer det fram mer av den DU är och den du längtar efter att vara mer av! Inom oss finns de svar vi letar efter. Jag tar gärna promenader med dem som vill.  Rörelse på utsidan kan vara till hjälp för rörelser på insidan.  Du blir din egen inre PT.  Ingen annan kan göra det jobbet. Jag kan gå med dig en stund på vägen. 

 

Välkommen!

Mina Kontaktupppgifter finns under fliken kontakt här på hemsidan.

 

MEDITATION