Att måla en mandala kan vara ett sätt att finna närvaro, tysta utsidans tjatter och sätta fokus på att hitta vägen in till dig själv.

Lördag den 9 juni 13-17
Söndag den 9 september 13-17
I en aktiv handling manifesterar och synliggör du din inre kraft. Färdigmålad blir den ett vackert redskap till att fokusera och hitta tillbaka till balans och harmoni. Mandalas har använts i olika andliga traditioner och kulturer som meditationsobjekt och som symboler för helhet och integration. I cirkeln finns ingen början eller slut och jag tänker på den som en symbol för livet självt. Från den minsta cell inom oss, till jorden och universums rörelse. Det är den vackraste form jag vet.

Syftet är inte att göra en perfekt symmetrisk mandala utan målet är att utgå ifrån cirkelns mitt och att skapa en egen unik mandala som bygger på ditt inre flöde och lust, istället för styrd av redan bestämda former.

När du går hem får du med dig din inre signatur manifesterad i din mandalatavla. 
Jag lovar dig fyra inspirerande, färgstarka, lekfulla och utvecklande timmar.
Kliv in i din egen skapande kraft och cirkel.Välkommen!


Här är några röster från de som varit med och målat:”Det här var det roligaste jag har gjort på länge. Så vackert helande och en stark upplevelse. Jag blev väldigt berörd av dig och all energi”

"Dagen i kort var frigörande, kreativ och härlig. Jag tyckte att timmarna flög iväg, du hade ett bra upplägg både med inledningen och avslutet."
 
"Jag önskar att jag får fler tillfällen att gå kurs hos dig i framtiden. Det var fantastiskt!
Det fick mig att hitta tillbaka till den mer kreativa sidan, så det vill jag tacka dig extra mycket för”

"Workshopen var bättre än jag hade förväntat mig och det berodde på att du lyckades väva in det filosofiska på ett så fint sätt att det blev helt naturligt att gå in i sig själv och måla direkt från hjärtat! Jag kände sådan närvaro och flow. Det var på alla sätt en meditation i skapande"
  
"Jag kände mig glad och fri när jag åter vände hemåt till verkligheten igen. Laddad att ta mig in i min egen ateljé som stått tom och ödslig sedan flera år"

" Det skapade en lust och en rörelse som sprider sig vidare. Jag vill bara måla mer!"
Jag hyr en fantastisk lokal vid Ruddammen där jag bor och tar emot 12 personer per tillfälle. Anmäl ditt intresse på FB eller mail lisa@rislow.se.

Plats: Biggaråvägen 8. Ruddammen (Tunnelbanestation Tekniska högskolan uppgång       Körsbärsvägen. eller buss 61. Avstigning Stickelbärsvägen)

Tid: 13.00 - 17.00

Kostnad: 1750 kr. Vägledning, Fika, frukt och allt material, färger, akrylpenna och canvas ingår. Du tar med dig tavlan hem samma dag. 12 platser totalt.

OBS! Betalning gäller som anmälan. 
Anmälan är bindande, men kan överlåtas.


Tips: Ta på oömma kläder och se till att ha ätit innan. Du bränner energi när du är i skaparkraften. 

Så här hittar du hit:
https://www.google.se/maps/place/Bigarr%C3%A5v%C3%A4gen+8,+114+21+Stockholm/@59.35091,18.0614004,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x465f9d6cacb6181f:0x14b7e2af790625db

Måla Mandala 25 september 2016
 

Måla Mandala 29 Januari 2017
 

Bilderna ovan är  unika Mandalas målade av olika och lika unika kvinnor som gått Mandala workshopen 7 mars 2016.  Att måla i grupp är en fantastisk upplevelse. Energin är påtaglig och mycket vacker.

Det här är fantastiska mönster och unika signaturer från var och en av de kvinnor som målade Mandalas den 7 maj 2016. Att få vara i den skapande kraften tillsammans ger verkligen en skön känsla. Vi fick uppleva sol på både in och utsidan.
 

Dessa två Mandalas, är målade av mor och dotter. Båda sa att de kände igen sin mamma/ dotter i respektives mandalas. Vackert 

A STAR YOU ARE!
När du går hem får du med dig din inre signatur, ETT SJÄLVPORTRÄTT
manifesterad i din mandalatavla. 

 

MÅLA MANDLA
Ta fram din inre signatur

Lördag 9 juni
Söndag den 9 september 13-17Mandala betyder cirkel. Det står för helhet, evighet och är en symbol för utveckling och liv. Cirkeln, som inte har någon början eller slut. 

I vår egen inre mandala, där in och utandning möts. Där friheten och kärleken bor. Där sanning expanderar visdomen. Där stormen möter lugnet och där stillheten och balansen har sin boning utan att egentligen vara stilla, det känns som ett ställe vi behöver ha mer kontakt med i de polariserande  brus vi möter idag.

Det här är en lustfylld workshop som på ett kreativt och prestigelöst sätt ger uttryck för din inre skaparkraft. Du gör en målande beskrivning av Dig själv utan prestation. Den hjälper till att skapa nya rörelser i hjärta och hjärna.

Under fyra kreativa timmar lockar vi fram din inre signatur.