Måla med ditt hjärta

Plats: 
Beräknad tid ca 4 timmar, 13.00-17.00 

Maila eller ring mig under "kontakt". Jag tar endast emot 4 personer per gång.KOSTNAD: 2.500 kr/pers
I detta ingår material inkl canvas spänd på träram 80x100 cm och fika
OBS: Anmälan bindande men kan överlåtas.

 

Måla utan prestation​. FÖRETAG
Om ni är ett företag eller grupp och vill sätta fart på kreativiteten, ta in nya rörelser och våga gå utanför prestation och komfortzon, då är min teknikoch sätt att måla på ett inspirerande och kul inslag. Hör av er för  mer information. 

 

 

Välkommen!

 


Så här säger några av de som varit hos mig och målat:

”Jag kan faktiskt inte komma på nåt jag skulle vilja ha annorlunda. Jag är helnöjd! Och glad. Jag skulle definitivt rekommendera andra att gå.”
 
”Jag kände mig så välkommen, trots att vi inte träffats tidigare. Du skapade en trygg och fin atmosfär. Var pedagogisk när du lärde ut metoden, stöttande och hjälpsam. Och väldigt kärleksfull. Jag blev överraskad över tavlan. Längtar efter att måla mer.”
 
”Det är så otroligt härligt att få komma in i ditt hem som är fyllt av så mycket värme och sköna energier och du får alla att känna sig välkomna och hemma på en gång. Det är som att bli omsluten i en trygg och kärleksfull famn och du är oerhört bra på att få alla att slappna av. Din fina uppdukning i köket och starten på kursen var ett bra och kul sätt att få släppa lite på prestation och tankar om målning.”
 
”Det var fantastiskt att få använda  stora canvas och mina händer sjöng av glädje att få använda riktigt mycket färg och stora rörelser!! Det började pirra i dem redan i köket”
 
”Jag upplevde dagen som socialt utvecklande och lärorik. Min tavla är jag nöjd med och rekommenderar gärna målningen till andra. Jag hoppas vi ses igen! Tack för en fin dag som känns i hjärtat”
 
 
”Tack kära Lisa vilken underbar dag. Känner mig alldeles lycklig. Tänk att jag kunde. Du var fantastisk med att visa och stödja oss hela vägen. En dag jag aldrig kommer att glömma. Det var en lagom stor grupp och kul att få möta nya människor. Och du har ett så vackert hem!! Det känns också stimulerande.”


 
 


MÅLA MED DITT HJÄRTA 


Exklusiv och kreativ workshop.
Ett fritt, kul och tillåtande sätt att uttrycka sig på, utan prestation och pill i detaljer.

Vi lyssnar in de färger och former som finns inom oss och skapar nya rörelser. 

Att måla utifrån sitt hjärta och att använda
 händerna istället för pensel är en teknik jag arbetar med. Vi använder
 gummihandskar och mycket färg. Vi suddar in färger och jobbar med vatten och ibland också
 med torrpastell och kol. Vi gör övningar tillsammans och pratar om hur färgerna påverkar oss. Allt bär en egen energi, en egen vibration. Vilken färg är Du? 

Att måla utan prestation är min tanke. Lusten att få vara i och med skaparkraften blir det som driver oss. 

Det blir alltid fantastiska tavlor!
Dagen blandas med fika,
 samtal och skön samvaro.

Här kommer text