Konst

 

Jag har sedan jag var liten älskat att vara i det kreativa och att måla och pyssla. Det gör mig lugn, och det skapar så mycket glädje i hela min kropp. Sedan 2009 har jag mer aktivt tagit upp mitt målande igen genom en inre resa som gått genom det kreativa.

 

Utställningar:
 

Okt 2009 -  Now is the Time

Jun 2010 - Be in Peace, Be in Love

Dec 2011-  Change
Okt 2014 - Compassion
April 2016 - Circle of life

 


Tavlan på bilden är från 2010

"Be in Peace be in Love"
Såld

 

PEACE

Peace är ett budskap som jag fått till mig på olika sätt i min kreativa process. En innerlig önskan och något jag av hela mitt hjärta vill förmedla.

Jag har målat tavlor till en hel vernissage  med detta buskap 2010 och PEACE symbolen fick stå som förebild!


Ringen PEACE

Jag formgav en ring 2010 med Peace-symbolen på och den görs i numrerad upplaga, och är framtagen tillsammans med en guldsmed här i Stockholm.

De är alla unika och gjorda för hand i sterling silver.  Alla är stämplade på insidan med Withlovelisa stämpel, Stockholms stämpeln, guldsmedens stämpel och silver stämpeln.

Är du intresserad av min PEACE-ring tar det mellan 2-3 veckor att ta fram ringen. Behöver då din ringstorlek. Alla ringar numreras och 200 kronor per ring går till Läkare utan gränser.

Ringen kostar 2.500 kronor

 

 

 

 

Ringen Withlovelisa

 

De tre trianglar som bildas mellan ringarna och den form som sammanlänkar dem, står för tre ord som också är ledord i mitt liv! 

Tålamod, Tillit och Tro.

 

Det är två ringar som sitter ihop. Du kan bära den på vilka två fingrar du önskar. Den här ringen är behaglig att ha på sig trots att den sitter ihop på två fingar. Jag har gjort en nätt variant till kvinnor och en bredare och mer robust till män. Withlovelisa stämpeln går att få ovanpå ringen som på bilden eller inne i ringen . Ringen är gjord i sterling silver. Ringstorlek behövs på de två  fingrar du önskar bära den på. Leveranstid 2-3 veckor.

 

Ringen kostar 1.800 kronor