MÖTEN MED UNIVERSUMS ENERGIER

Just nu finns inga nya tider uppsatta.


Tiden som är, utmanar oss på olika sätt och därför känns det extra fint att erbjuda en liten grupp att meditera och prata med Johan i närvaro och ljus. Just nu har andarna talat om att det är av största vikt  att vi möts som grupp och kan använda oss av vårt ljus för att hjälpa, väcka, hela, evolvera och sprida det ljus som bor i varje liten cell i våra kroppar!

Sakta vaknar vi till en medvetenhet som gör att vi kan skilja på andlighet och religion och förstå att vi ALLA är andliga varelser
i en mänsklig kropp. 

 
JOHAN RYDQVIST är en intuitiv och spirituell person som på olika sätt och i möten med människor, jobbar för fred på jorden. Han har en öppen och tillåtande kontakt med andevärlden och universums energier. 
 
Under en mycket speciell kväll möter vi honom och lyssnar på vad andarna har för budskap till oss. Det brukar bli ovanliga upplevelser och vackra möten. Meditation och tid för samtal och frågor finns.
 
"Johan Rydqvist has worked with spirits in many years, mainly in Germany and Sweden, to enlarge the awareness of the time to come. This time is open us all, and we have responsibility to bring it in to our heart so that we could enlarge it thousand fold. //This is a message from Spirit”


Det är många som vill gå på ”Johankvällarna”.och Ni som har varit med oss tidigare kommer gärna tillbaka.
Det gillar vi. 

PLATS:

PRIS: 350 kr. God fika ingår.
Anmäl dig på mail: lisa@rislow.se
Betalning gäller som anmälan
swish 0709-720242
 
 
VARMT VÄLKOMMEN!