MÖTEN MED UNIVERSUMS ENERGIER
MÅNDAG 3 september kl 18.00 - 20.30
 
Det är många som vill gå på ”Johankvällarna” och alla som har varit med oss tidigare kommer gärna tillbaka. Nu har vi gjort så att vi kan ta emot några fler. Sakta vaknar vi tilll en medvetenhet som gör att vi kan skilja på andlighet och religion och förstå att det faktiskt är varje människas innersta natur. Vi är ALLA andliga varelser i en mänsklig kropp. Tiden som är, har utmanat på olika sätt och därför känns det extra fint att erbjuda en liten grupp att meditera och prata med Johan i närvaro och ljus.
 
JOHAN RYDQVIST är en intuitiv och spirituell person som på olika sätt och i möten med människor, jobbar för fred på jorden. Han har en öppen och tillåtande kontakt med andevärlden och universums energier. 
 
Under en mycket speciell kväll möter vi honom och lyssnar på vad andarna har för budskap till oss. Det brukar bli ovanliga upplevelser och vackra möten. Meditationer och tid för samtal och frågor finns.
 
"Johan Rydqvist has worked with spirits in many years, mainly in Germany and Sweden, to enlarge the awareness of the time to come. This time is open us all, and we have responsibility to bring it in to our heart so that we could enlarge it thousand fold. //This is a message from Spirit”
 
 
PLATS: Stickelbärsvägen 3a/Roslagstull Stockholm

Anmälan på mail: lisa@rislow.se
 
PRIS: 350 kr, fika ingår
Betalning gäller som anmälan
 
 
VARMT VÄLKOMMEN!