SÖNDAGSBRUNCH
8 MARS 11-14 (FULLBOKAD)

Powerwoman och gäst,
MICKEY VUJICIC

Jag har ett HELT FANTASTISKT NÄTVERK med intressanta, kloka, kärleksfulla och på djupet medvetna vänner, och på så många olika plan dessutom. Jag känner mig verkligen rik! 

Sedan ett tag tillbaka har jag haft en idé om att göra något kul tillsammans med de vänner som jobbar med mat/näring/hälsa av något slag.
 
Fysisk hälsa är en förutsättning för att vi ska kunna ta emot mer av den energi som är vårt sanna jag.

De har lång erfarenhet och djup kunskap om hur man kan hjälpa kroppen att må bra. Det blir flera unika brunchtillfällen, med en lika unik Powerwoman varje gång som sätter sin prägel på det vi får uppleva under tre njutningsfulla timmar.

Det blir ingen direkt föreläsning men med en liten exklusiv grupp per tillfälle får alla chans att i lugn och ro umgås, äta, njuta, ha möjlighet att fråga och ta del av allt det goda som serveras.

Vi är alla andliga varelser och vi "bor" i en fysisk kropp. Hur kan vi på bästa sätt ta hand om den?

"Det magiska kommer att vara det som berörde din själ och ditt hjärta, och hur du upplevde det med dina sinnen."

Första tillfället blir med
MICKEY VUJICIC, ägare av Gryningens Hälsokostbutik på Folkungagatan i Stockholm  tillsammans med sin man Goran, sedan början av 80-talet. 

NÄR:
SÖNDAG DEN 8 MARS.
Internationella kvinnodagen.

PLATS:
Mitt hem. Stickelbärsvägen 3a

TID:
11.00-14.00
 
PRIS: 850 kronor


ANMÄLAN: sker per mail på lisa@rislow.se. Det finns plats för en liten exklusiv grupp per tillfälle. 

BRUNCH Söndag 8 mars kl 11.00-14.00
Mickey Vujicic.

Så här säger Mickey,


"-Efter alla år på Gryningen så klarnar det mer och mer i min rådgivning. Jag går mer tillbaka till det enkla, till basen med vila, sömn, rörelse, näring MEN utan pardon! Det går inte att vila lite halvdant, sova med ena ögat öppet, vrålträna på kvällen och sitta hela resten av dagen och att ta ett kosttillskott för att minska pms när hela systemet skriker efter basnäring."

Hon pratar också gärna om kvinnliga hormoner för att man ska få förståelse för ungefär hur det hänger ihop och varför vi mår som vi gör. Om sköldkörteln, binjurarna, könshormonerna, om att kemikaliebanta om näring om vila, lite mer vila och om sex!

Tillsammans med denna sköna bönas kunskap får vi sitta i mitt stora vardagsrum och smaka på baked oats, med olika nötmjölker med bär därtill, frukt, smothiebowls pimpade med superfoods och nötter, gott glutenfritt bananbröd/bovetebröd, pankisar med avokado, purjo och honung, chia fresca och naturligtvis gott kaffe och te...... och, och, och....... lite till!

VÄLKOMMEN hem till mig!
Se mer info och anmäl dig på mail (se ovan)